Piese pentru zâmbete

Campanie inițiată de:

Brick Depot

Magazin Certificat LEGO

Magazinele Certificate LEGO® sunt magazine specializate în comercializarea exclusivă a produselor LEGO, respectând conceptul și designulul oficial al magazinelor LEGO. În acest fel, este asigurată consistența comunicării iar experiența clientului este similară indiferent de locația magazinului vizitat, oriunde s-ar afla acesta pe glob.

Magazinele Certificate LEGO se remarcă prin gama completă de produse, aproximativ 700 de modele de seturi de construcţie adaptate fiecărei categorii de vârstă în parte, inclusiv seturi foarte rare sau greu de găsit. Oferta de seturi de construcție este completată de o serie de obiecte personalizate cu logo-ul cunoscutului brand: brelocuri, căni, rechizite, cutii de depozitare. Vizita în magazine este o experiență în sine, o călătorie în lumea LEGO. Unul dintre elementele caracteristice ale Magazinelor Certificate LEGO este peretele „Pick-a-Brick”, ce conţine o sortimentaţie variată de piese individuale. În cadrul magazinelor sunt amplasate și mese de joacă, la care copiii pot experimenta la faţa locului joaca cu piese LEGO sau LEGO DUPLO. Există chiar și un ”Digital Box” care face ca seturile LEGO să prindă viață în 3D, odată scanate în fața ecranului.

În prezent, în România sunt 9 Magazine Certificate LEGO în București, Cluj, Ploiești, Brașov și Constanța, toate aparținând Brick Depot SRL, companie românească înființată în anul 2013.

brickdepot.ro

În parteneriat cu:

United Way România​

United Way România este o fundație românească, afiliată la United Way Worldwide, SUA, care cuprinde o rețea de aproape 1.800 de organizații locale în peste 40 de țări și teritorii. Oferă sprijin în educație, sănătate și pentru integrarea persoanelor defavorizate din București, Cluj, Timișoara și zone limitrofe.

Activitățile United Way România se bazează pe principul ,,Live United”, care este susținut de certitudinea că, împreună, membrii comunității și stakeholderii pot contribui la o viață mai bună pentru toată lumea: accesul la o educație de calitate duce la obținerea unui loc de muncă stabil, ceea ce înseamnă un venit care poate susține o familie și accesul la servicii de sănătate.

Impactul United Way se datorează și voluntarilor – care contribuie, prin resursele și expertiza lor, la schimbarea comunității din care fac parte. Programele United Way România sprijină anual peste 12.500 de copii, tineri și vârstnici aflați în situații de mare vulnerabilitate.

Află mai multe accesând website-ul fundației: unitedway.ro

Cu sprijinul:

Și datorită vouă, cei care donați piese LEGO!

Mulțumim!