Campania Piese pentru zâmbete

Participă la prima campanie națională de colectare și donare de piese LEGO din România!

Cum te implici?

  1. Selectezi piesele LEGO și LEGO DUPLO cu care nu te mai joci.
  2. Le donezi în Magazinele Certificate LEGO sau ni le trimiți prin curier (completezi acest Formular online iar transportul va fi suportat de noi).
  3. Fundația United Way România le preia, le igienizează și le distribuie copiilor care au nevoie de ele.

De ce să donezi piese LEGO?

Faci o faptă bună

și dai un exemplu bun copiilor tăi care vor învăța de mici ce înseamnă compasiunea.

Sprijini educația

Copiii din centrele de zi au nevoie de mai multe jucării educative. Joaca cu piesele LEGO e una nu doar creativă, ci și educativă.

Protejezi mediul

Jucăriile LEGO sunt reutilizabile. Donându-le, contribui la protecția mediului înconjurător.

Câștigi spațiu acasă

În sfârșit poți să te desparți de vechile piese LEGO fără regrete! Știi că altcineva se va bucura de ele la fel de mult ca și tine.

Scopul campaniei

Dorim să dăm o nouă viață pieselor LEGO care ți-au rămas mici.

Grupul LEGO crede în puterea jocului și în potențialul copiilor de pretutindeni. Și-a asumat misiunea de a-i inspira și transforma în factori ai schimbării, în cei care construiesc viitorul. În întreaga lume, Grupul LEGO militează pentru învățarea prin joacă de la cele mai mici vârste, astfel încat copiii să își dezvolte un set de abilități necesare pentru a reuși.

Cei care au cea mai mare nevoie de beneficiile jocului sunt copiii din mediile vulnerabile, iar noi ne-am propus cu sprijinul vostru și al Fundației United Way România să aducem bucuria și în viața lor.

Perioada campaniei

Inițial, campania a fost planificată pentru perioada 27.02.2020 – 26.04.2020. Însă, în contextul stării de urgență și a consecințelor acesteia, campania a fost prelungită până la data de 30.11.2020.

Citește Regulamentul campaniei pentru a afla toate detaliile.